Υπηρεσίες

Ψηφιακές & Offset Εκτυπώσεις

Ψηφιακές και offset εκτυπώσεις. Από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη. Στολίστε την επιχείριση σας έτσι όπως το έχετε οραματιστεί. Κάρτες, έντυπα, book service, κατάλογοι, σουπλά, σημαίες μέχρι και ταμπέλες, επιγραφές και κοπή γραμμάτων.

Web Design - Qr menu

Με το Web design, φτιάχνουμε τη δική σας ιστοσελίδα ή e-shop ανάλογα με τις ανάγκες σας! Με το QR MENU , παρέχουμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο online σύστημα παραγγελιοληψίας. Δεν χρειάζεστε καμία εφαρμογή για να το χρησιμοποιήσετε καθώς ο κατάλογος είναι online! Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι πελάτες, είναι να ανοίξουν το τηλέφωνό τους και να σκανάρουν το QR Code.

Ένδυση - Διαφημιστικά δώρα

T-Shirts, Polo, φούτερ, μπουφάν γιλέκο, μπουφάν soft shell, παντελόνια εργασίας, καπελάκια, μπλουζάκια, ποδιές και διάφορα διαφημιστικά δώρα θα τα βρείτε εδώ.

F.A.Q.

Συχνές ερωτήσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνουμε μια ακριβή προσφορά είναι να μας τηλεφωνήσετε και να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας.

Κάθε δουλειά είναι διαφορετική. Ορισμένες εργασίες μπορούν να παραχθούν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ορισμένες μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθούν. Ενημερώστε μας όταν θέλετε να ολοκληρώσετε την εργασία σας και θα σας ενημερώσουμε εάν μπορεί να γίνει. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο απαιτητικές χρονοδιαγραμμές σας.

Το Portable Document Format (PDF) είναι γενικά η προτιμώμενη μορφή αρχείου για την υποβολή ενός εγγράφου για εκτύπωση, καθώς λειτουργεί με όλες σχεδόν τις επαγγελματικές συσκευές εκτύπωσης και ψηφιακής εξόδου. Από τη σχεδίασή του, ένα αρχείο PDF ενσωματώνει τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη διατήρηση της συνέπειας των εγγράφων από σύστημα σε σύστημα. Οι περισσότερες άλλες μορφές αρχείων όπως το Adobe InDesign, το Illustrator και το Microsoft Word μετατρέπονται εύκολα σε μορφή .pdf, .ai ή .eps . Όσο για τις εικόνες, καλό θα είναι να είναι σε καλή ανάλυση .png (300 dpi) για να αποφύγουμε την συμπίεση και παραμόρφωση όπως των αρχείων .jpeg

Είμαστε ανοικτά πενθήμερα από της 9:00 π.μ. έως της 6:00 μ.μ, οι υπάλληλοί μας θα σας εξυπηρετήσουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα δείγματα μπορείτε μόνο να τα δείτε εάν επισκεφτείτε το κατάστημα μας. Οι ιστοσελίδες DEMO μπορείτε να τις δείτε στην άλλη ιστοσελίδα μας ipmenu.gr