Σχετικά με εμάς

IPMS

Εμείς οι IPM SOLUTIONS είμαστε μια μονάδα γραφικών τεχνών εκτυπώσεων και κατασκευή ιστοσελίδων. Η αποτελεσματικότητα και η αίσθηση ευθύνης είχαν σαν αποτέλεσμα να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Οι συνεργάτες μας είναι διατεθειμένοι να σταθούν πλάι σας αναλαμβάνοντας πλήρως την προώθηση της εταιρίας σας, μέσω διαφημιστικής προβολής σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, βοηθώντας σας έτσι να αναπτυχθείτε ως επιχείρηση, ξεχωρίζοντας από κάθε ανταγωνισμό.     

Ίδρυση το 2001

Η IPMS δημιουργήθηκε το 2001, στον ιστότοπο μας θα βρείτε επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις για κάθε επιχείρηση που κάνει ένα νέο ξεκίνημα ή χρειάζεται μια νότα ανανέωσης. Η ομάδα μας έχει απόλυτες ιδέες για γκάμες σχεδίων ενώ είμαστε και πρόθυμοι να υλοποιήσουμε και τα δικά σας οράματα. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση, ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, με κάθε σεβασμό στους πελάτες μας αλλά και τα χρήματα τους.   

Ο χώρος εργασίας σας αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας, ανεβάζοντας έτσι την διάθεση σας και αφυπνίζοντας και την δημιουργικότητά σας.  

Η αποστολή μας

Να μοιράσουμε ιδέες.

Το όραμα μας

Είναι το δικό σας όραμα να έρθει στην πραγματικότητα.

Οι αξίες μας